Siirry pääsisältöön

Kisoissa 16.11.2019 - kontaktiesteiden fiksailua

Kisasimme 26.10. Kirkkonummella, mutta siitä ei ole videota kuin yhdeltä radalta. Harmillisesti videokamerasta loppui akku väärällä hetkellä. 

Tässä yhden radan suorituksemme - harmillisesti mun mokia: 



Sunnuntaina 16.11. suuntana oli Jaun kisat Sipoossa - siellä en laittanut videokameraa nauhoittamaan vaan luotin livestreamiin - tässä videot:

C-kisa, hypäri, video:

B-kisa:  
  
A-kisa:  

Tavoitteena näillä radoilla oli tehdä kontaktiesteet onnistuneesti - samalla kriteerillä pysäristä kuin treeneissäkin. Ensimmäisellä yrittämällä ei tällä kertaa vielä onnistunut, mutta ainakin Lysti kuunteli minua ja pystyi parin toiston jälkeen tekemään mitä pyysin. 

Näköjään varmistelen kontaktien suorituksia toisaalta myös ihan turhaan. Jarrutin koiraa vähän väärissä paikoissa, mutta tämänhän oppii vaikka sitten näin kantapään kautta. :) 

Seuraavat kisat joko Itsenäisyyspäivänä tai sitten vasta tammikuussa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Two runs on 13th of October 2019

Mornings first run looked like this: https://youtu.be/EQ2btF0Ypus?t=6469 We had fastest time of all who run - only one clean run!  I've never thought that 27 kilo flattie would be faster than a border collie! :)  Second run went wrong from start line trouble: Next runs will hopefully be at 26th of October so before that, we will do some training with dog walk, rear cross before tunnel and start line sit stay duration, distance and distractions. 

ensimmäiset videot Lystin treeneistä!

Meillä on vihdoin tapahtunut läpimurto Picon ja Lystin suhteen: nyt nuo leikkivät ja riehuvat keskenään! Alkuunhan Pico oli hieman jännittynyt ja saimme olla tarkkoja erilaisissa tilanteissa koirien käytöksestä. Onneksi Pico on aina ollut kovin leikkisä luonteeltaan - auttoi varmasti Lystin tuloon sopeutumisessa. Tässä hieman videoita meidän luentodemoista sunnuntailta 2.11.: Ehdollinen vahviste: Rauhoittumisen alkeet ts. peitolle meneminen: Tervehtiminen kauniisti kämmeneen koskemalla: Lystin kanssa alkeet ja Picon kanssa valmis temppu Ja lopuksi vielä Picon lempparitemppu vihdoin videoituna:

Lystin taipumuskoe 13.9.2015

Aamu valkeni aurinkoisena, kun ajoimme kohti Raaseporia. Kello oli soinut 4.45 ja Pico oli viety hoitoon Lassilaan. Näin muutama päivä kokeen jälkeen on tullut mieleen useampikin asia, jotka vaikuttivat kokeen kulkuun. Tässä video: Tulos: hylätty Olimme vuorossa toisena, joten pitkää virittelyä ei ehtinyt tehdä. Aikaisen herätyksen takia myöskään pitkää lenkkeilyä ei ollut alla. Menneellä viikolla en ollut paljoa treenannut. --> näistä kaikista seikoista johtuen Lysti oli tavallista riehakkaampi mm. sosiaalisen käytöksen tarkkailun aikana. Likka mm. hyppi minua vasten ja oli muutenkin tavallista levottomampi. Ennen meitä kokeen aloittanut kultainen noutaja tuli pian takaisin, joten vuoro tuli nopeasti! Videolta ei näy kovin hyvin, mutta Lysti säpsähti veden äärellä laukausta melkoisesti, sillä ampuja oli aivan koiran vieressä, ihan 2 m päässä meistä ja vielä koiran puolella. Laukaus tuntui omassakin korvassa ihan riittävästi. Tästä johtuen Lysti ei nähnyt veneestä heitet